Hírek

Jövő héten már érkezhetnek próbajátékosok

Elsősorban a középpályán és a csatársorban várható erősítés az újrakezdő PMFC-nél.

Kapcsolódó cikkek

A hatodik helyen telelő Pécsi MFC-nél csütörtökön két tréninggel kezdetét vette a felkészülés a tavaszi szezonra. A foglalkozásokon több olyan futballista is megjelent, akik az őszi szezont kölcsönben máshol töltötték. Fodor Ferenc, Eszlátyi István, és a ghánai Samuel Ato Kozármislenyből, a grúz Irakli Kvekveskiri pedig Szigetszentmiklósról tért vissza. Az ő további sorsuk még nem dőlt el.

A szlovén Zoran Zseljkovics és a szerb Marko Scsepanovics a pravoszláv karácsony miatt jövő hétig kapott szabadságot, ugyanakkor két korábbi sérült, a román Cosmin Goia és a horvát Andrej Causics részt vett a PMFC mai gyakorlásain, mindketten teljes értékű munkát végeztek.

Ezen a héten a különböző felmérésekre, illetve vizsgálatokra helyezik a hangsúlyt a baranyaiak, az érdemi munka kezdete a jövő héten várható, és akkor érkezhetnek próbajátékosok is. 10-15 labdarúgót szeretne kipróbálni a télen Mészáros Ferenc vezetőedző, leginkább a középpályán és a csatársorban látja szükségét erősítésnek, de baloldali védő is érkezhet. Összesen három-öt labdarúgó szerződtetésében gondolkodnak.

Olvasói sztorik