Hírek

Ifj. Haraszti Zsolt mégsem igazolhat a Videotonba?!

A Rangadó.hu utánajárt a fiatal paksi játékos tervezett átigazolásának, ami valószínűleg mégsem jön létre.

Kapcsolódó cikkek

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy a Videoton élénket érdeklődik ifj. Haraszti Zsolt iránt, aki az MVM Paksi FC játékosa, de az elmúlt félévet az FGSZ Siófok együttesénél töltötte kölcsönben. A húszéves csatár édesapja, id. Haraszti Zsolt, a paksi klub ügyvezetője elismerte, hogy a fehérváriak már felvették a kapcsolatot velük az átigazolás ügyében, de a Rangadó.hu információi szerint hiába!
Történt ugyanis, hogy ifj. Haraszti csereként pályára lépett június 30-án az Európa Liga-selejtező első fordulójának első meccsén a Paks színeiben, az andorrai UE Santa Coloma otthonában. Később természetesen a Siófok számos bajnoki meccsén is játszott, így az UEFA átigazolási szabályzata szerint bár a klubváltásnak nincs akadálya, de egy szezonon belül harmadszor nem kaphat versenyzési engedélyt, így értelmetlen lenne a Videoton részéről az ő szerződtetése.
Mivel az ügynek ez a fejlemény még meglehetősen friss, az még nem dőlt el, hogy a játékos a tavaszi szezont a Siófok vagy a Paks együttesében tölti-e.

Olvasói sztorik