Hírek

Egyelőre nincs változás az Admirál keretében

Rövid téli szünet után hétfőn folytatódik a teremlabdarúgó-bajnokság, a mezőnyben az egyelőre remekül teljesítő Admirál-Haladás VSE gárdájával.

Legutóbbi mérkőzését még november végén játszotta az élvonalban újonc szombathelyi együttes, amely igen jó szezont produkált. 11 bajnoki után a tabella hetedik helyéről várják a folytatást a vasiak, biztonságos, hétpontnyi távolságra a már alsóházi rájátszást jelentő kilencedik pozíciótól. Az alapszakasz második felét január 9-én, hétfőn kezdi az Admirál-Haladás. A Vasas lesz az ellenfél az Arena Savariában.

– Az ünnepek alatt sem álltunk le, edzettünk, igyekeztünk formában maradni – mondta a Vas Népe érdeklődésére Pálmay Tamás, az Admirál-HVSE trénere. – Továbbá a fiúk rengeteg teremtornán vettek részt, így meccshiányuk sincs. A keret együtt maradt, távozó nincs. Ugyanakkor szeretnénk erősíteni, hiszen szűk a keretünk, nem lenne baj, ha nagyobb harc dúlna a csapatba kerülésért. Több kiszemelttel is felvettük a kapcsolatot, közülük az éllovas Berettyóújfalu játékosával, Póta Balázzsal állunk a legközelebb a megegyezéshez. A Haladás volt légiósáról, a brazil Alex José de Pauláról viszont lemaradtunk, új osztrák csapata ugyanis nem engedélyezte számára a futsalt. Mindenesetre január 16-áig tart az átigazolási időszak, addig még van időnk, bár nagyon azért nem akarom felforgatni a jól működő csapatunkat.

Olvasói sztorik