Hírek

Az élvonal legjobbjával is játszik az Eger

A felkészülési találkozókon kívül minibajnokságot is rendeznek a hevesiek.

A heol.hu Simon Antaltól, az Egri FC vezetőedzőjétől megtudta, hogy az NB II Keleti-csoportjában szereplő együttes tagjai a téli pihenőt követően január 5-én látnak munkához. A napközis rendszerben délelőtt teremben, délután pedig műfüvön, vagy más külső helyszínen gyűjtik az erőt a játékosok. A tervezett programban egyelőre két idegenbeli edzőmérkőzés szerepel (az első Mezőkövesden, a második Szigetszentmiklóson), míg a többit hazai környezetben játssza az Eger.

A gyakorlótalálkozók sorában tekintélyes számot jelent a Vojtekovszki Csaba szervezésében rendezendő meccsfolyam, amely az egri segédedző koordinálásával január 25-én kezdődik. Az Egri FC szervezésében a házigazdákon kívül a szintén NB II-es Kazincbarcika, az NB III-as Hatvan, a Felsőtárkány, a Gyöngyösi AK-Ytong és a Putnok VSE indul azon a felkészülési tornán, amelynek helyszíne a Felsővárosi Sporttelep műfüves pályája.

Az Eger ezenkívül játszik még a Debreceni VSC NB I-es gárdája és az NB II-es BKV Előre ellen is, február 4-én pedig a XXVI. Imola-Hírlap-kupa teremlabdarúgó-torna keretében az egri körcsarnokban lép parkettre. Február 15-én két összecsapáson is megméretettnek a hevesiek, és elképzelhető, hogy egy hazánkban edzőtáborozó külföldi csapattal is játszanak majd.

Olvasói sztorik