Hírek

Egy vendég, egy hazai

Sunderland-Manchester City 2! Mindkét fél betalál: IGEN!

Martin O’Neill alakulata nem tudja megállítani a kékeket. Ugyan betalálnak majd jó eséllyel, de ez kevés lesz az üdvösséghez!
Szilveszter délutánján nem szeretnénk nagyon belemélyedni az elemzésbe, de azért nem maradnak el a tippek. Nos, az a határozott érzésünk, hogy a piros-fehér-feketék ugyan egyre jobb formába lendülnek, nem tudnak meglepetést okozni a Manchester City ellen. Otthon viszonylag gólképesek Bendtnerék, így jó eséllyel ezúttal is betalálnak majd, de ez nem lesz elegendő a pontszerzéshez. Nyer a látogató, és megőrzi első helyét a tabellán!

West Brom-Everton 1!

A pontok Birminghamben maradnak! A WBA és a liverpooli kékek is középcsapatnak számítanak, és ilyen esetben sokat számíthat a hazai pálya előnye. Mondjuk ezt annak ellenére, hogy a WBA eddig kimondottan gyengén szerepelt hazai környezetben. David Moyes alakulata a karácsonykor óriási bírói tévedésnek köszönhetően mentettek pontot Sunderlandben, így most a 10. helyen tanyáznak, biztos távolságban a kiesőzónától. A WBA szerintünk most összekapja magát, és hosszú hetek után újra megörvendezteti lelkes szurkolótáborát saját pályáján. Tippünk ennek megfelelően: 1-es!

És íme egy gólos törénet…

Tamworth – Alfreton Town, over 2.5 gól @ 1.85

Labdarúgás: Angol Konferencia 2011/2012

Dátum: 2012-01-01 16:00 CET

Fogadóiroda: Expekt
Angliában az újév első napján sem pihennek a csapatok, hiszen a Premier League mellett a Konferencia ligában is rendeznek összecsapásokat. Az általam választott meccsen az Alfreton Town csapata látogat a Tamworth együtteséhez.
A hazaiak 9-6-9 mutatókkal a 15. helyen tanyáznak. Valóban úgy igaz, ahogyan a statisztikák mutatják: hol nyer a csapat, hol pedig kikap. Eddig 2,67-es gólátlagot produkált a csapat, a meccsek 46%-án eddig jött az over. Odahaza a gólátlaguk 2,55, saját stadionjukban az eddigi meccsek 56%-án jött az over tipp. Utolsó 8 meccse alapján nem lehet büszke a csapat a jelenlegi formára, hiszen ezalatt 5 vereséget, 2 döntetlent és mindösszesen egyetlen egy győzelmet tudtak kiharcolni…

A vendég pedig a 22. helyen tanyázó Alfreton gárdája. Nos, a csapat 5-6-15 mérlege egyszerűen botrányos, ilyen produkcióval még ebben az osztályban is nehéz lesz bennmaradni. 31 rúgott góljuk mellett immáron 57 kapott szerepel, magyarul a védelmük egészen egyszerűen átjáróház… Gólátlaguk 3,38 az összes meccset figyelembe véve, idegenben ez a szám 2,92. Összes meccsüket tekintve a mérkőzések 61%-a over lett, ez a szám idegenben 54%. Utóbbi 3 meccsükön nem találtak legyőzőre, tehát jó formában van a gárda, azonban szeptember 24. és november 19. közt volt egy 10 meccses botrányos szériája az együttesnek, mely alatt 3 döntetlent és 7 vereséget sikerült összeszedniük, így nem csoda hogy a tabella aljára csúszott a gárda…
A két csapat karácsony másnapján találkozott egymással, akkor fordított felállásban az Alfreton 5:2-re kiütötte ellenfelét. A két csapat egyébként nem szokta megszórni egymást, eddigi találkozásaik során az alábbi eredmények születtek:

Alfreton – Tamworth 5:2

Tamworth – Alfreton 1:2

Alfreton – Tamworth 1:1

Alfreton – Tamworth 1:2

Tamworth – Alfreton 0:1

Tehát oda-vissza verik egymást, így nem is mernék meccs győztesére fogadni, nálam a tuti tipp hogy lesz legalább 3 találat!
Tipp: over 2,5gól!

És egy merész tipp Izraelből…

Hapoel Haifa – B. Jerusalem, over 2.5 gól @ 2.70

Labdarúgás: Izraeli 1. osztály 2011/2012

Dátum: 2012-01-01 19:00 CET

Fogadóiroda: bet365
Igazából ezen a meccsen minden az under mellett szól, én mégis valahogy úgy érzem, hogy jöhet a 3 gól ezen a találkozón. Lássuk azért kicsit a részleteket!
A Haifa 18 meccs alatt 14 pontig jutott, s ez a 15. helyre elegendő jelenleg. 15:24 gólarányuk azt jelenti, hogy gólátlaguk 2,17. Ez a szám odahaza 2,67. Meccseik 72%-a under, ez a szám odahaza 67%. Tehát meglehetősen kevés meccsükön jön össze a minimum 3 találat. Eddig 5 meccsükön jött az over: Maccabi Haifa 3:1, Bnei 1:2, Ashdod 2:2, Hapoel Akko 2:4 és Maccabi Petach Tikva 1:2.
A vendég Jeruzsálem sem áll sokkal jobban… Jelenleg 17 ponttal a 13. helyen áll a csapat. Meccseik 67%-a under-el zárul, ez a szám otthon és idegenben is ugyanannyi. Eddig 6 meccsükön jött az over: Hapoel Akko 3:1, Hapoel Petach Tikva 1:2, Ashdod 0:3, Bnei 0:3, Maccabi Haifa 1:4 és Bnei Yehuda 0:3.
A két gárda egymás ellen legutóbb fordított felállásban egy gólos meccset vívott, akkor a Beitar odahaza 1:0-ra győzött. Ebben a felállásban legutóbb a vendégek győztek 2:0 arányban. Ma az egész meccs kiszámíthatatlan, lehet hogy kiszakad a gólzsák, de az is lehet hogy egy dögunalmas 0:0 vagy 1:0 lesz az eredmény. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy 2,7-szeres pénzért megéri megdobni az over tippet!

Olvasói sztorik