Hírek

Fodor Marcell ismét az Újpest FC játékosa!

A baloldali védővel három és féléves szerződést kötött a fővárosi klub.

Az Újpest FC szerződtette Fodor Marcellt. A klubunk szerdán állapodott meg a Debreceni VSC-vel, majd a 24 éves baloldali védővel, aki már alá is írta a három és féléves szerződését – írja az egyesület honlapja.

Fodor Marcell visszatért Újpestre. A Videoton-nevelésű védő 2005-ben szerződött Székesfehérvárról a fővárosba, és 17 éves játékosként rendre az U19-es, vagy a tartalékcsapatban kapott lehetőséget.

Az Újpest FC-nél eltöltött fél szezon után fél évre kölcsönbe Diósgyőrbe került, majd az NB II-es Felcsútnál folytatta pályafutását. Egy szezon után újra a Diósgyőr futballistája lett, majd 2008 telén a DVSC-hez igazolt. Debrecenben sokat fejlődött, rendkívül sikeres időszakot töltött el és komoly nemzetközi rutint szerzett.

Kétszeres bajnok, kétszeres ezüstérmes, kétszeres Magyar Kupa-győztes, Szuperkupa-győztes és Ligakupa-győztes lett a hajdúságiakkal. Négy mérkőzésen kezdőként lépett pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében, és két év alatt összesen öt BL-selejtezőn szerepelt. Egy évvel később két mérkőzésen játszott az Európa Liga főtábláján is.

Az utóbbi időben kevés szerepet kapott a posztján remekül teljesítő Korhut Mihály mellett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik