Hírek

Irány a fáraók földje!

Ma egy egyiptomi meccsen akadt meg a tekintetük...

Al Ittihad-Smouha SC 1!

Az egyiptomi pontvadászat nem áll le karácsonykor sem. Mi pedig nem létezhetünk fogadás nélkül, és rámegyünk az Al Ittihad sikerére!
A 10. fordulót rendezik az egyiptomi bajnokságban, legalább is hivatalosan, hiszen jó pár elmaradt meccs szerepel a gárdák programjában. A mi hőseink nem szerepelnek jól, a patinás hazai alakulat csak a 10. 9 meccsen szerzett 11 pontjával. Odahaza 2-1-1-es sort produkált, 4-2-es gólaránnyal. A fiúk formája biztató, hiszen négy mérkőzés óta nem kapott ki, és ebben a periódusban még gólt sem kaptak! Apró szépséghiba, hogy háromszor 0-0 lett a végeredmény…
A vendégek az utolsó helyen szerénykednek: 19. pozícióját úgy érte el, hogy 8 találkozón 3 ikszet sikerült összehozniuk… Idegenben jobbak, bár az ő esetükben erős túlzás jónak titulálni a 0-2-2-es mérleget. Gólaránya 4-10, tehát nem a támadójátékáról híres a hangulatos nevű Smouha SC…
Az elmúlt évben kétszer is megütköztek a felek, és érdekességként megjegyezzük, hogy mindkétszer jött a +2,5-s opció! És mindkétszer a vendég alakulat győzedelmeskedett!
Ám most a hazaiak behúzzák a három pontot, jó pár helyet előzhetnek a tabellán. Brahiból esetleg érdemes behúzni a +2,5-ös opciót!

Andrew mester pedig sok pontot vár az NBA szezon nyitó meccsén New Yorkban, a Packers pedig alázhatja a Bears-t az NFL-ben

New York – Boston Celtics, over 189.5 pont @ 1.74

Kosárlabda: NBA 2011/2012

Dátum: 2011-12-25 18:00 CET

Fogadóiroda: bet365
Enyhén szólva megcsúszott az észak-amerikai profi kosárlabda liga idei szezonja. Nem taglalnám a részleteket, hiszen nem ez a lényeg. Sokkal inkább az, hogy végre elkezdődik, és láthatjuk a tipikus amerikai kosarat. Sokaknak inkább az európai kosárlabda fekszik, mindenki tudja hogy az kicsit más: sokkal inkább a csapaton van a hangsúly, mint az egyénen. És az is biztos, hogy nem szerzett sok támogatót magának az NBA a szezon kezdetének késleltetésével…

No de csapjunk is a lecsóba! Az idény kezdetén olyan csapatok mérkőznek meg egymással, mint a Boston és a New York Knicks!
A Knicks csapatát tavaly épp a Boston állította meg a playoff-ban. Itt a lehetőség a visszavágásra! Az előszezon során a New Jersey-vel meccseltek: 92:83 és 88:82 arányban verték őket. Tavaly a Boston-tól az utolsó két meccsen mindkétszer 100 pont felett kaptak. A Knicks kerete idén: Anthony Carmelo, Renaldo Balkman, Mike Bibby, Tyson Chandler, Baron Davis, Toney Douglas, Landry Fields, Josh Harrellson, Jared Jeffries, Jerome Jordan, Steve Novak, Iman Shumpert,Amar’e Stoudemire és Bill Walker. Néhány név azért ismerősen csenghet a kosárlabda rajongók számára, és ezek a nevek garantálják a színvonalas és pontra törő játékot! A vezetőedzője Mike D’Antoni a New York-i gárdának, s remélhetőleg megfelelően összekovácsolta a gárdát. A cél egyértelműen a playoff magabiztos kivívása, aztán pedig majd kiderül a többi…

Az ellenfél pedig a tavaly hatalmas küzdelemben nagydöntőt veszítő Boston Celtics csapata. A Miami Heat elleni vereség nagyon fájó lehetett a csapatnak, de volt idő kipihenni. Idén is egyértelműen egy hasonló menetelés lenne a cél. Ez pedig olyan kerettel, mint ami most rendelkezésre áll, szinte elkerülhetetlen: Ray Allen, Kevin Garnett, Paul Pierce vagy épp Jermaine O’Neal neve garancia a sikerre. Aki pedig sikerre viheti őket, az nem más mint Doc Rivers vezetőedző, aki immáron a hetedik(!!!) idényét kezdi meg a Celtics padján… Nos, meglátjuk mi sül ki belőle!
A két gárda természetesen számtalanszor találkozott egymással az évek folyamán: legutóbbi 10 közös meccsükből 10-t a Celtics nyert meg, ami kissé meglepő, hiszen a Knicks nem olyan rossz csapat… Átlagosan 198 pontot produkált a két csapat ezen a 10 meccsen. Nem jellemző, hogy spórolnának a kosarakkal, pláne nem tudom ezt elképzelni rögtön a szezon nyitó meccsén… Abban szinte biztos vagyok, hogy lesz legalább 190 pont ma este, és szerintem érdemes bejátszani a Celtics sikerét is egy kis apróval 2,75 körüli szorzóért!
Tipp: több, mint 189,5 pont!

Green Bay Packers – Chicago Bears, GB Packers over 30,5 pont @ 1.83

Amerikai futball: USA – NFL 2011/2012

Dátum: 2011-12-26 02:20 CET

Fogadóiroda: bet365
Célegyenesbe ért a NFL alapszakasza, ahol már sok minden eldőlt: többek közt az, hogy a tegnapi San Diego Chargers felett aratott siker segítségével biztosan playoff résztvevő a Detroit Lions csapata. Ahhoz pedig már a szezon elején sem férhetett kétség, hogy a Green Bay csapata nem fog hiányozni a playoff mezőnyéből. Magabiztosan vezeti ugyanis saját csoportját az alakulat, hiszen eddig mindösszesen egyetlen vereséget szedtek össze: legutóbb a Kansas City Chiefs otthonában kaptak ki 14:19 arányban.
Magasan a GB csapatának van a legerősebb kerete, és ehhez mérten jól is szerepel a gárda. 480 pontig jutott eddig a csapat, azaz átlagosan 34 pontot szereznek meccsenként. Hihetetlen játékosaik vannak: Aaron Rodgers remek passzjátékával tűnik ki, Nelson 10 TD-nél és közel 1000 yardnál jár, Greg Jennings pedig 9 TD-ig és Nelsonhoz hasonlóan közel 1000 yardig jutott eddig. A védelemben Bishop és Burnett mutat kiemelkedőt.

A chicagói medvék pedig nem egy nagy eresztés… Inkább erős középcsapatnak mondanám őket, mint kiemelkedőnek. A National Football csoport 8. helyén állnak 7-7 mutatókkal. Zsinórban 4 vereséggel érkeznek a Green Bay elleni meccsre: 14:38 otthon a szezon végére leeresztő Seattle Seahawks ellen, 10:13-as hosszabbításos vereség a Denver otthonában, 3:10 odahaza a Kansas City Chiefs ellenében és 20:25-ös vereség az Oakland Raiders otthonában. Hihetetlen, hogy odahaza csak egy mezőnygólra voltak jók a nem túl erős Kansas ellen, valamint a Seattle is képes volt ellenük 38 pontot szerezni. Nem sok jóra számítok tehát a Packers ellen, hacsak nem szedi össze magát a Briggs és Urlacher nevével fémjelzett védelem. Emellett persze valami szenzációsat kellene virítania Barber-nek, Davies-nek vagy épp Forte-nak a támadások során, ami eddig nem nagyon jött össze.
A Bears egyébként már nagy valószínűséggel nem lesz ott a rájátszásban, így számukra csak a becsületes helytállás maradhat.
A legutóbbi 10 meccsen egyébként 6 Packers siker született és 4 Chicago siker. A Green Bay általában nem üti ki a medvéket: legutóbb 37:17-re győztek, előtte 21:14-re. Legutóbb ebben a felállásban január 2-án találkoztak, akkor 10:3 arányban győzött a Packers.
Most valahogy az az érzésem, hogy a gyenge támadásokat vezető, s mindemellett csapnivalóan védekező Bears ma nem rúg labdába. Amúgy sincs tét számukra ma, a Packers pedig kárpótolhatja a drukkereket a legutóbbi vereségért. Szerintem meglesz nekik a 31 pont legalább ezen a meccsen!
Tipp: Green Bay over 30,5 pont!

Olvasói sztorik