Hírek

Dombi Tiborral szerződést hosszabbított a DVSC

A rutinos középpályás egy évvel meghosszabbította december végén lejáró kontraktusát.

A DVSC ikonja, Dombi Tibor egy évvel meghosszabbította idén decemberben lejáró szerződését, vagyis 2012. december 31-ig a hajdúságiak játékosa – írja a klub honlapja.

A középpályás nagyon örül a vezetőktől kapott bizalomnak.

– Nagyon boldog vagyok – kezdte Dombi Tibor. – Ebben a szezonban eddig nem sok lehetőséget kaptam, mégis, még mindig úgy érzem, hogy szeretem, amit csinálok. Imádok focizni, szeretek edzésre járni, jól érzem magam a pályán, és egyáltalán nem azt érzem, hogy már nyűg nekem a futball. Örültem, hogy kaptam még egy évet. A klubvezetőkkel folytatott beszélgetések alatt végig éreztem a bizalmat. Érzékeltették, nem csak arról van szó, hogy itt van egy ember, aki lejátszott már egy csomó meccset, és hadd maradjon már még egy kicsit, hanem hangoztatták: még valóban számítanak rám. Tudják, hogy nem leszek már fiatalabb, nem játszom már egész meccseket, de ugyanúgy bírom, mint három éve. Jó érzéssel tölt el, hogy ma aláírhattam az új szerződést, alig várom a felkészülés kezdetét.

Dombi Tibor a DVSC szereplési örökrangsorát magasan vezeti. Pályafutása alatt eddig 415 NB I-es mérkőzést játszott, valamennyit az együttes színeiben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik