Hírek

Dzsudzsák Balázs Telkibe látogatott

A vasárnap hajnalban megoperált szélső kedden délben érkezett meg a magyar válogatott edzőtáborába.

A szombaton kulcscsonttörést szenvedett Dzsudzsák Balázs néhány órával operációja után megígérte, hogy amint lehet, meglátogatja Telkiben a válogatottbeli játékostársait. A szélső betartotta ígéretét, kedden délben megérkezett a csapat edzőtáborába, hogy üdvözölje a svédek ellen készülődő kerettagokat – írja a szövetség honlapja.
[picture=”1047″ title=”Dzsudzsák Balázs kulcsonttörés után lábadozik (fotó: mlsz.hu)”]
A válogatott játékosai nagy szeretettel fogadták Dzsudzsákot, aki nemcsak velük, hanem a szakmai stáb tagjaival, valamint a válogatott vezetőivel is hosszasan elbeszélgetett, elmesélte az elmúlt napok történéseit, majd csatlakozott az együttes ebédjéhez. A betegszabadságon lévő focistának végezetül az orvosi stáb előtt volt jelenése, egy vizsgálattal, majd egy kezeléssel zárta látogatását.

– Előzetesen nem így terveztem a telki látogatásomat, de azért örülök, hogy újra találkozhattam a válogatottbeli csapattársakkal – mondta Dzsudzsák. – Nagyon szurkolok majd a csapatnak a következő mérkőzéseken, és mindent megteszek annak érdekében, hogy mielőbb felépüljek a sérülésből. Bízom benne, hogy októberben már én is ott lehetek a pályán, és ismét gólt ünnepelhetek a finnek ellen.

Olvasói sztorik