Hírek

Északi front

Izlandon is esélyesebb a norvég sztárcsapat.

[subhead]Briedalbik-Rosenborg 2![/subhead]A BL-ben északi csatát rendeznek, amelyen szerintünk a vendégek kerekednek felül. Nem mellékesen meg kell jegyeznünk, hogy az első ütközetben valósággal lemészárolták a derék izlandi halászokat a norvég harcosok (5-0).
A Briedalbik tavaly óriási csatában szerezte meg a bajnoki címet a Hafnafjördur ellenében. Az idén azonban nem megy jól a gárdának, csak a 6. pozícióban áll, gyengélkedésének oka pedig elsősorban pocsék idegenbeli teljesítménye. A bajnokság felénél immár 9 pontos a hátránya, nem valószínű, hogy ismét bajnoki aranyat ünnepelhetnek a drukkerek.
A Rosenborg is parádézott au elmúlt idényben, hiszen veretlenül lett első. Aztán az idén csúnyán beragadt a rajtnál, ám az elmúlt hónapokban már rendezték a sorukat a fehér-feketék. A nagy hajrá azonban az elmúlt hétvégén megszakadt (Stabaek 2-1), így most a 9. pozícióban rostokol, a bajnokság feléhez érve 10 pontos mínuszban van a listavezető Moldéval szemben.
Nos, kedves blogtársak, azt gondoljuk, hogy az 5-0-ás előny ellenére nem lazázza el a meccset a trondheimi alakulat, és kettős győzelemmel lép tovább a következő körbe. Tippünk ezért 2!

Olvasói sztorik