Hírek

Ha HJK, akkor hendi!

A finn bajnok elrendezi walesi riválisát...

Bevalljuk férfiasan, hogy ugyan még egy HJK-meccset sem láttunk, mégis nagy rajongói lettünk a helsinki együttesnek. Ennek részben személyes oka van: valahogy időben megérzetük néhány hónapja, hogy mikor kezdi meg nyerő szériáját a finn bajnok, és azóta rendesen kaszáltunk a sikereivel.
Ezt tettük a múlt héten is, amikor a Bangor elleni idegenbeli mérkőzésen a finn alakulat esélyire hívtuk fel a figyelmet. Jól döntöttünk, hiszen a társaság magabiztos győzelmet aratott (0-3).
A továbbjutás tehát elméletileg eldőlt, ám azt gondoljuk, hogy a HJK kiszolgálja közönségét, és hendikepes sikert arat a hagulatos nevű Bangor City ellenében. Mert a HJK-ra jellemző a masszív támadójáték. A bajnokságban 8 hazai fellépését kivétel nélkül behúzta, és a gólaránya is bámulatos: 30-6! No és nem mellékesen játékban vannak a fiúk…
Mert ezt nem mondhatja el magáról a Bangor, amely csak augusztus közepén kezdi meg a bajnoki szereplést. A walesi alakulatot nem tartjuk esélyesnek a döntetlenre, sőt, vélhetően megint megkapják a magukét.
A tippünk tehát a következő: hendikepes HJK siker, egy másik szelvényen pedig behúzható a +2,5-ös opció is!

Olvasói sztorik