Hírek

Változik az FTC taktikája

Prukner László vezetőedző elmondta, nagy valószínűséggel módosítani fog a taktikán az örmény Ulisses elleni visszavágón, és az összeállítás is módosulhat.

[p]A tréner szerint csapatának a csütörtöki Európa Liga-selejtező visszavágón nem kell feltétlenül szépen játszania, a legfontosabb cél a továbbjutás – írja a klub hivatalos honlapja.[/p]

[p]– Az időeltolódás biztosan furcsa lesz – kezdte Prukner. – A taktika is egy picit más lesz, és lehet, hogy az összeállításban is változtatunk, még nem alakult ki bennem pontosan a kép. Bizonyos szempontból veszélyes az eredmény, mert a háromgólos előny birtokában előfordulhat, hogy néhányan könnyelműen veszik a játékot Jerevánban, s nagy bajba kerülhetünk, ha például az elején emiatt kapunk egy gólt.
[/p]
[picture=”357″ title=”Meg kell küzdeni a továbbjutásért (fotó: telesport.hu)”]
[p]Oláh Lóránt reménykedik abban, hogy a Ferencváros ismét nyer az örmények ellen.
[/p]
[p]– Komolyan kell venni a meccset, győzelemre játszunk, nem az első mérkőzés fényében kell játszani, hanem nyernünk kell – jelentette ki a 32 éves csatár. – A múltkori meccsen az első félidőben nagyon jól leszűkítették a területeket, védekezésben jók voltak, igaz, támadásban nem annyira.[/p]

Állítólag Örményországban akár a 40 fokot is elérheti a mai hőmérséklet, igaz, a mérkőzés nem a legnagyobb melegben, hanem kora este, ottani idő szerint 19 órakor (nálunk 16 óra) kezdődik.

A párharc első meccsét hazai pályán 3-0-ra megnyerő FTC továbbjutás esetén a következő körben vélhetően a norvég Aalesunddal találkozik majd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik