Hírek

Kanadába kerül a trófea!

Andrew barátunk szerint Kanadába kerül a trófea! Mint mindig, ezúttal is meggyőzősen érvel!

[subhead]Vancouver – Boston, 1 @ 2.25
Jégkorong: NHL 2010/2011
Dátum: 2011-06-16 02:00 CET[/subhead]
[p]Az NHL nagydöntőjének utolsó, azaz 7. összecsapása egyenesen Vancouverből!!! Hatalmas csatára van kilátás, a 7. és egyben utolsó összecsapás dönti el az idei Stanley Cup sorsát. A két csapat párharca 3:3-ra áll, ennél szorosabb már nem is lehetne. DE: a hazai pálya előnye a kanadai alakulatot támogatja.
Ugyebár a döntőt a Vancouver kezdhette odahaza két találkozóval, s két szoros meccsen be is húzta ezeket (1:0 és 3:2). Majd következett két bostoni csata, amit a vártnál sokkal simábban hozott a Bruins (8:1 és 4:0). 2:2 után felváltva jöttek a vancouveri és bostoni meccsen, előbb Vancouverben győzött a Canucks 1:0-ra, majd a bostoni derbin a Bruins sikere következett (5:2). Tehát eddig minden meccsen kijött a hazai pálya nyújtotta előny. Ezen a meccsen sem számolok mással. Az biztos, hogy szoros találkozó lesz, mindkét csapat a végsőkig hajtani fogja a korongot és az sem kizárt, hogy jópárszor elszabadulnak majd az indulatok. De mit is várhatnánk egy óriási döntőtől, ahol nüansznyik döntenek majd. Mert hogy azok fognak, ebben biztos vagyok. Nem húzom az időt statisztikákkal és múltba tekintő mondatokkal, mert felesleges.
A vérmes kanadai közönség előtt a Canucks nem hibázhat és be is húzza ezt a találkozót és ezzel története során először hódítja el a neves trófeát, mely egyúttal visszatér szülőhazájába!
Bátran húzzuk be a hazaiak győzelmét!!![/p]

Olvasói sztorik