Hírek

Háromig eljutnak!

Andrew barátunk svédföldön gólokat vár veszettül... Szerinte Kalmarban meg sem állnak háromig a felek!

[subhead]Kalmar – Malmö, over 2.5 gól @ 1.95
Labdarúgás: Svéd Kupa 2011
Dátum: 2011-06-15 19:00 CET[/subhead]
[p]A svéd kupa negyeddöntőjében két nagy csapat csap ma össze. A Kalmar és a Malmö csatája évek óta nagy esemény, a mai meccsen csupán az a kérdés: kinek fontosabb idén a kupagyőzelem?
Nos, ezért nem merek végső győztesre tippelni ezen a találkozón, de abban szinte biztos vagyok, hogy eljutnak 3 gólig a felek.
A kupában eddig a Kalmar a Sirius (1:0) és a Norrköping (2:0) gárdájával találkozott, tehát eddig kapott gól nélkül úszták meg a meccseket, igaz: nem voltak nagy ellenfelek… A Malmö csapata ezidáig a Jönköpings (4:0) és a Halmstad (3:0) otthonában tett látogatást. Jól látszik, hogy vendégként is simán vették a két akadályt, ám a mai meccs kicsit húzósabbnak ígérkezik.
Egy kicsit tekintsünk a svéd pontvadászat tabellájára is! A Kalmar 3. helyen tanyázik 6-2-3 12:8 mérlegével. Odahaza veretlen a csapat, mindössze a Gefle ellen döcögött a szekér (0:0). 6 hazai meccsükön 13 gólt hoztak össze (10:3). A Malmö kicsit gyengén kezdte a szezont: 5-2-3 12:12 mérlege csupán a 8. helyre elegendő jelenleg, idegenbeli mérlegük eddig 50%-os (2-2-2 6:8). Eddig egyik csapat sem a gólontós meccsekről híres a szezonban, ám ma úgy érzem, elérik a 3 találatot a 90 perc alatt.[/p][p]És akkor az eddigi közös meccsekről pár részlet! Legutóbb a Kalmar idegenben győzte le a Malmö együttesét (0:1), ebben a felállásban tavaly áprilisban 3:2-re nyert a Malmö. Az elmúlt 10 közös meccsükön 6 Kalmar győzelem, 2 döntetlen és 2 Malmö siker született, de ami ennél is fontosabb: ezalatt a meccsek alatt 37 találat született, ez ugyebár bőven meghaladja a kívánt 3 gólos átlagot…
Nos, ma szerintem nem kímélik egymást a csapatok és lesz legalább 3 gól a meccsen![/p]

Olvasói sztorik