Hírek

Nyer a Kazany!

Andrew barátunk egy orosz kosárcsemegével érkezett ma délután. Hazai sikert érez, és kiválóan érvel!

[subhead]Nyer a Kazany![/subhead]

[p]UNICS Kazaň – Khimki BK, hendikep (0-5,5)-ről 1 @ 1.85
Kosárlabda: Orosz kosárlabda-bajnokság – férfi 2010/2011
Dátum: 2011-06-07 17:00 CET[/p]
[p]A finishez tart lassan az orosz kosárlabda liga is, bár itt még csak az elődöntőket rendezik. Mindkét csapat előtt hatalmas esély van a döntőbe kerülésre, hiszen a párharc állása 2:2. Az első találkozón 70:59 arányban nyert a Kazan, majd a második meccset is behúzta 62:57 arányban. Aztán jött a Khimky és győzött odahaza 77:56 és 70:69 arányban. A legutóbbi meccsen nagyon rezgett a léc, de végül a Khimky be tudta söpörni a győzelmet.[/p][p]Én valahogy most is magabiztos hazai sikert érzek. Az alapszakaszt a Kazan az élen zárta, odahaza egyetlen vereséget szenvedett el, nevezetesen az első szezonbeli hazai meccsen a Szentpétervár ellen (91:94). Azóta azonban verhetetlenek.
A Khimky 3. helyen zárta az alapszakaszt, bár ez a régió eléggé sűrűre sikeredett, hiszen 3-4-5. helyezett csapat is ugyanannyi egységet szerzett. Idegenben a második legjobb produkcióval rukkolt elő a moszkvai brigád, bár ebbe is 5 vereség csúszott. Nem tudták legyőzni a Kazan-t (2 vereség), a Jenyiszej-t, a CSZKA-t és a Rostov-ot sem.[/p]Most sem számíthatnak sok jóra a Khimky játékosai. [p]Bár erős csapatot alkotnak, mégsem érettek meg még egy Kazan szintű csapat megveréséhez és ezt az idei összecsapásaik is tökéletesen tükrözik (csak a Kazanban játszott meccsek):
UNICS Kazan – Khimky Moszkva 75:66
UNICS Kazan – Khimky Moszkva 75:64
UNICS Kazan – Khimky Moszkva 70:59
UNICS Kazan – Khimky Moszkva 62:57
A mostani tippem egyedül az utolsó meccsen nem jött volna. Most viszont más a helyzet, a Kazan-nak nyernie kell és ma meg is mutatják, ki az orosz liga legjobb csapata! Nyer a Kazan legalább 6 ponttal![/p]

Olvasói sztorik