Hírek

Finn és olasz csemege vasárnapra

[p]A mai napra egy kis finn és olasz csemegét szolgálunk fel a kedves sporttársaknak![/p]
[p]Az Oulu ( 😀 ) sikerével számolunk a HIFK ellenében a finn második vonal 6. fordulójában. A hangulatos nevű házigazda áll előkelőbb helyen a tabellán: 5 meccsből 10 pontot szerzett, a 3 helyen áll, és még csak egyszer játszhatott saját közönsége előtt; azt be is húzta. Ami a formáját illeti: kiütéses idegenbeli sikerrel a háta mögött érkezik az összecsapásra (Hameelinna 4:0). A HIFK sincs rossz passzban, két sikert könyvelhetett el az elmúlt napokban, így feljött a 7. helyre 9 ponttal. Idegenben egyszer nyert, egyszer veszített eddig, és érdekesség, hogy még nem ikszeltek a legények (3-0-2). Az élvonalba vágyó hazaiak szerintünk behúzzák a három pontot, és így stabilizálják helyüket az élmezőnyben![/p]
A rájátszás döntőjébe a Padova jut be a Varese ellenében. Fontos tudnivaló, hogy az első mérkőzésen a Padova 1-0-ra leverte saját közönsége előtt a riválisát. A Varese újoncokra nem jellemző teljesítményt nyújtott: 4. lett úgy, hogy otthon nem talált legyőzőre (12-9-0)! A gárda 68 pontot gyűjtött az alapszakasz során, ebből odahaza 45-t. 51:34-es gólarányukra sem lehet panasz. A Padova 5. helyen zárta az alapszakaszt 15-17-10 63:48 mérleggel, melyből idegenben egy 3-10-8 sor jött össze, mely ugyan nem túl fényes, de tekintve a mostani első találkozó eredményét: egy döntetlen bőven elég lehet a Padova továbbjutásához. Márpedig erre reális esély van. Tippünket az is erősíti, hogy egy 2:1-es hazai sikerrel is a Padova léphetne tovább, tehát ha gólt szerezne a vendég alakulat, akkor nagy eséllyel tovább is mehet.
Tippünk tehát: a Padova nem kap ki egy gólnál többel és mindenképp szerezni fog egy találatot (vagy 0:0-ra bekkeli a meccset) és tovább lép a következő körbe!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik