Foci vb 2014

Maradona vörös szőnyeget terít Messi elé, ha felülmúlja őt

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Diego Maradona azt reméli, Lionel Messi jobb teljesítményre lesz képes a vasárnapi vb döntőben, mint amit ő nyújtott 1986-ban. Extra motivációként különleges elismerést lebegtetett meg Messi előtt egy tv műsorban: „Ha felülmúlja a ’86-os játékomat, vörös szőnyeget terítek elé!”
Nem lesz könnyű felülmúlnia az argentín játékmesternek elődjét, hiszen Maradona briliáns játékkal rukkolt elő az egész mexikói világbajnokságon, és a döntőn is, amelyet 3-2-re nyert az Albiceleste a németek ellen.
„Messi határozza majd meg a játék képét. Egyedül attól tartok, hogy fáradt lesz, de a végén már senki nem lehet fáradt! Ha hibázik vasárnap, csak hasonlítani fog a világ legjobbjára, de nem lesz az, azt hiszem, ezt ő is megérti…”
Harmadszor találkozik egymással világbajnoki döntőn Argentína és Németország, eddig 1-1 az állás. Maradona kitart a mellett, hogy Löw csapata nem verhetetlen. „Argentína egyre erősebb, a labdarúgásunk visszakerült a csúcsra, a nemzeti mez visszakapta korábban elvesztett presztízsét. Mi képviseljük a kontinenst vasárnap, és szükségünk van erre a diadalra” – nyilatkozta Isten keze.

Olvasói sztorik