Foci vb 2014

„Jöjjön Guardiola vagy Mourinho brazil kapitánynak!”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Scolarit a brazil labdarúgó szövetség következő elnöke már marasztalt, nem úgy, mint a Sao Paulo edzője, Muricy Ramalho. A tréner az ESPN brazil kiadásának nyilatkozott arról, hogy szerint Guardiola vagy Mourinho lenne az ideális választás a szövetségi kapitányi székbe.

Brazíliában a Sao Paulo 58 éves vezetőedzőjét, magát is lehetséges utódként tartják számon, interjújában arról beszélt, hogy most Titének, a Corinthians korábbi vezetőedzőjének kellene megadni a lehetőséget a bizonyításra. De ha mégsem brazil mester ül a kispadra, akkor „csakis a legjobb kerülhet szóba”.
„Guardiolát részesíteném előnyben, vagy Mourinhót. Olyan szövetségi kapitányra van szükségünk, akinek megvannak a saját védjegyei, és remek szervező. A végső döntés természetesen a CBF kezében van.”
Ramalhónak már 2010-ben is felajánlották a kapitányi széket, végül mégis maradt a Fluminense kispadján. Állítása szerint nem bánja az akkori döntését, és most sem vállalná el, ha felkérnék, nem tudna azonosulni a szövetség gondolkodásával.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik