Foci vb 2014

Löw-terv: se csajok, se alkohol

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gőzerővel készül Németország a vasárnapi világbajnoki döntőre, ahol Joachim Löw fiai az argentinok ellen gyűjtenék be a Nationalelf negyedik vébé trófeáját.
Három nappal a finálé előtt a szövetségi kapitány próbálja teljesen elzárni csapatát a közvélemény és a külvilág elől. Éppen ezért titkos edzéseket tartanak, ahol nem lehetnek kémek, és főként váratlan húzásokkal, illetve meglepő trükkökkel készülnek a döntőre.

Nincsenek nők!

Ezidáig Jogi nagylelkű volt csapatával: minden mérkőzés után a játékosok feleségeikkel, barátnőikkel tölthettek az éjszakát. Ennek most vége! A német labdarúgók legközelebb vasárnap láthatják kedveseiket Rióban, ahol remélhetőleg már győztesként ünneplik őket – legalábbis ebben bíznak a németek.

Nincs alkohol!

A játékosok eddig egy pohár bort ihattak a hotel bárjában. A Brazília ellen mérkőzés után erről is le kell mondaniuk: zéró alkohol a teljes regeneráció érdekében.

Nincs interjú!

Löw úgy döntött, hogy Mülleréknek a döntőre kell koncentrálniuk és nem az interjúkra – ezért nem nyilatkoznak a sajtó munkatársainak.

Olvasói sztorik