Foci vb 2014

Januzaj halálos fenyegetést kapott

A koszovóiak nehezen emésztették meg, hogy belga színekben látják a tehetséget...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szerb lapértesülések szerint halálos fenyegetést kapott Adnan Januzaj, miután a világbajnokságon Belgium színeiben lépett pályára. A Daily Mail beszámolója szerint több “csalódott” koszóvói és albán drukker is megtalálta keresetlen soraival a ManUnited 19 esztendős csillagát.

A tavasz egyik legnagyobb kérdése az volt, vajon melyik válogatottban képzeli el karrierjét az ifjú csillag. Januzaj Albániát, Angliát Koszovót, de még Törökországot is választhatta volna köszönhetően igencsak szerteágazó családfájának és a FIFA, valamint az UEFA vonatkozó szabályainak. Végül áprilisban bejelentették, a belgáknál szeretne szerepelni, ahol rögtön tagja is lett a világbajnoki keretnek.

Hivatalosan Tunézia ellen debütált, ezzel bezárva az ajtót a további UEFA-tagok előtt, ezzel kiváltva az albánok és a koszovóiak haragját is.

Januzaj a vb-n végül alig egy órát tölthetett játékban. A belgák utolsó csoportmeccsén, Dél-Korea ellen lépett pályára kezdőként, mielőtt a negyeddöntőben Argentína ellen kiestek volna.

Olvasói sztorik