Foci vb 2014

Scolari nem árult el semmit

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A brazil válogatott szövetségi kapitánya, Luiz Felipe Scolari semmit nem volt hajlandó elárulni a németek elleni elődöntő taktikájáról és a kezdőcsapatról.

Mint ismeretes, több brazil játékos is hiányozni fog a mérkőzésről. Neymar sérült, Thiago Silva és Luiz Gustavo sárga lapok miatt eltiltásukat töltik. Természetesen a sajtótájékoztatón is ez volt az első számú kérdés az edzőhöz: hogyan pótolja a hiányzókat?

Mint arról már korábban beszámoltunk, az edzéseken Willian és Bernard is sokat volt játékban, ez azt sejteti, hogy szerepet kaphatnak a mérkőzésen. Dante szinte biztosan a kezdőcsapatban lesz, ő Thiago Silvát fogja pótolni.

– Én már tudom a kezdő-tizenegyet, de erről nem mondok semmit. Kérem a következő kérdést – mondta határozottan Scolari a sajtótájékoztatón. – Németország nagyon egységes csapat, hiszen a játékosok több mint hat éve együtt játszanak. Tiszteletben tartjuk őket, és amit elértek, de muszáj a saját játékstílusunkat játszani. Persze, ez nem lesz egyszerű, mert a német csapat nagyon erős és dinamikus.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik