Foci vb 2014

Ferdinand: Pogba a világ legjobbja lehet

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A franciák fiatal középpályását, Paul Pogbát a világbajnokság legnagyobb sztárjai között emlegetik – ám R. Ferdinand ezen nem csodálkozik.
Pogba ugyan nem játszott sokat Rio Ferdinand csapattársaként a Manchester Unitedben, ám a védő mégis nagyszerű emlékeket őriz a fiatal játékosról. A francia játékos 2009-ben igazolt Manchesterbe, ahol csupán három mérkőzésen lépett pályára. – Láttam a tréningeken, ahol nagyszerű dolgokat művelt már akkor a labdával. Sejteni lehetett, hogy nagyon jó játékos válik belőle – mondta Ferdinand.

A védő szerint a Juve remek vásárt csinált a Pogba-vétellel. – Nagy csalódás volt számomra, amikor 2012-ben távozott Torinóba. Úgy gondolom, hiba volt az United részéről elengedni őt.
Ferdinand a távozás lehetséges okairól is beszélt: – Szerintem azért távozott Paul, mert úgy érezte, nem tisztelik eléggé. Előfordult, hogy a középpályán kidőltek a játékosok, de ő nem jutott szóhoz. Mielőtt távozott, azt mondta nekem: „A világ legjobb játékosa akarok lenni.” Nem tudom, ez mikor történik meg, de egészen biztos, hogy egy nap ő lesz a legjobb a posztján. Hihetetlen képességei vannak, és hisz magában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik