Foci vb 2014

Aki szexel, jobban teljesít

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!Van, aki engedi, van, aki nem. A szövetségi kapitányok véleménye különböző, hogy a világbajnokság alatt beengedik-e a feleségeket, barátnőket a játékosok hálószobájába, mindenesetre a felmérések azt mutatják, a szextől igenis jobban teljesítenek a játékosok.

Amelyik válogatottnál eltiltották a játékosokat az élvezetektől, már egytől-egyig nincsenek versenyben a brazíliai vb-n.

A német és a holland válogatottnál teljes szabadságot kaptak a játékosok e téren, s ugyan egy kicsit megszenvedtek a nyolcaddöntőben, de továbbjutottak. A francia, a brazil és a costa rica-i válogatottnál kicsit szigorúbbak a szabályok, de a szexet engedik, és mindhárman ott vannak a legjobb nyolc között.

“A normális szex megengedett a játékosoknak, de az akrobatikus elemek tiltva vannak” – mondta Luiz Felipe Scolari, a brazilok mestere.

Az argentinok, a kolumbiaiak és a belgák “szabályozottságáról” nem tudunk.

A spanyoloknál, az oroszoknál, a bosnyákoknál, a chileieknél és a mexikóiaknál határozottan megtiltották a szexet, mostanra minden kerettag haza is utazhatott kedveséhez.

Olvasói sztorik