Foci vb 2014

Wilshere: csalódottak vagyunk

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jack Wilshere szerint az angol fiatalok rengeteg tapasztalatot szerezhettek a brazil tornán – a hibákat pedig a 2016-os Európa Bajnokságon már nem követhetik el újra.
Roy Hodgson több angol ifjú titánnak is lehetőséget adott Brazíliában, hiszen Ross Barkley, Raheem Sterling és Luka Shaw is kevés nemzetközi tapasztalattal rendelkezett a torna előtt. Jack Wilshere szerint a szeptemberben kezdődő Eb-selejtező sorozatban már nem takarózhat senki fiatal korával, mindenkinek bizonyítania kell. „Az idő felettünk is elszáll, mi sem leszünk örökké fiatalok. A német csapatban is csupa fiatal játékos játszik, akik kiváló teljesítményt nyújtanak – már most. Én huszonkét éves vagyok, Luke és Raheem még fiatalabb. A társaim megmutatták a Brazíliában, mire képesek, ám a következő tornán már sikeresnek kell lennünk. Én sem vagyok örökfiatal, januárban leszek huszonhárom éves, tehát a legjobb korban leszek.”

A Háromoroszlánosok 0-0-ás döntetlen után búcsúztak a brazil tornától, minden idők leggyengébb angol vébé-szerepkés volt a 2014-es. Wilshere ugyanakkor hisz abban, hogy sikerült elég tapasztalatot gyűjteniük: „Természetesen le vagyok sújtva. Egyfolytában azon gondolkozom, mi lett volna ha… A szereplésünk miatt nem keressük a kifogásokat, csalódottak vagyunk mindannyian, de muszáj előre tekintenünk.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik