Foci vb 2014

Robben: közel a vébé-döntő

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Robben nem akar túlzottan elrugaszkodni, mégis úgy érzi, érthetően uralkodik felfokozott hangulata csapat háza táján, miután a várakozásokon felül teljesítenek Brazíliában.
Hollandia a vasárnapi nyolcaddöntőben a mexikóiakkal találkozik, a Bayern-sztár pedig így nyilatkozott a Telegraafnak pikáns összecsapás előtt: „Ha nyerünk Mexikó ellen, karnyújtásnyira kerülünk a finálétól. A képlet egyszerű: három meccset kell nyerünk, és máris ott vagyunk a döntőben. A torna előtt nem számítottunk esélyesnek, habár jóval pozitívabb érzéseim voltak, mint sok szurkolónak Hollandiában.”

A narancsosok gózerővel készülnek Mexikóból és nem titkon továbbjutásra készülnek: „Mindig csak a következő mérkőzésre tekintünk, most is Mexikóra fókuszálunk. Úgy érzem, le tudjuk győzni a dél-amerikaiakat. Igaz, nagyon kevésen múlhat a továbbjutást: egy rossz nap, egy kicsi hiba, vagy egy téves játékvezetői döntés, és máris utazhatsz haza. Ugyanakkor van egy sanda gyanúm, hogy számunkra nem Mexikó lesz a végállomás.”

Olvasói sztorik