EB 2016

Könnygázzal fékezték meg a randalírozókat a döntő után – VIDEÓK

Égett minden, ami éghető...

A párizsi rendőrség könnygáz bevetésével fékezte meg a randalírozó szurkolókat a Champs-Élysées-n az Európa-bajnokság vasárnap esti döntője után.

A hatóság közlése szerint 40 embert vettek őrizetbe, miután a drukkerek összecsaptak a rendőrökkel az Eiffel-torony alatt kialakított szurkolói zónánál, de összetűzések voltak a Stade de France környékén is.

https://www.youtube.com/watch?v=7fqnXe0p6Vs

A szurkolói zóna két órával a finálé kezdete előtt megtelt, több mint 90 ezer drukker tartózkodott ott, ezért a rendőrség a Twitteren és a párizsi metró hangosbemondóján keresztül is tájékoztatta az érdeklődőket arról, hogy nem engednek be több embert a helyszínre.

A dühös szurkolók az Eiffel-torony környékén szemeteskukákat, egy robogót, s egy autót is felgyújtottak, a rendőröket pedig megdobálták. A hatóság vízágyú és könnygáz bevetésével fékezte meg a többségében fiatalokból álló randalírozókat.

https://www.youtube.com/watch?v=WRl74_BLpQI

Portugália hosszabbítás után, Éder 108. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert az előzetesen esélyesebbnek tartott franciák ellen, s története első Európa-bajnoki címét szerezte meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik