EB 2016

Mourinho durván megszívatja a Real Madridot Pogba-ügyben

Minden bizonnyal a portugál szakember lesz a kulcsfigurája a nyár talán legnagyobb üzletének, a francia csillag Manchesterbe igazolásának.

AzAs című spanyol lap szinte tényként közli, hogy Paul Pogba hamarosan visszatér korábbi együtteséhez, a Manchester Unitedhez. Az angol együttes irányítását nemrég átvevő sztáredző négy futballistát „rendelt”: Eric Baillyt, Henrih Mhitarjant, Zlatan Ibrahimovicot és Pogbát. Mondani sem kell, hogy a francia középpályás a kívánságlista élén állt…

Az As szerint a Pogba-üzlet tutira vehető, vagyis Mourinho bizonyosan megszerzi a játékost a Real Madrid orra elől. A MU 120 millió eurót fizet a Juventusnak, a fiatal francia fizetése évi 13.5 millió lesz, és meglehetősen jól jár a szerződést tető alá hozó Mino Raiola is, hiszen 25 millió euró üti a markát (mellesleg szintén ő a menedzsere Ibrának és Mhitarjannak is).

A portugál edző egyébiránt nagytakarítást tervez Manchesterben, a hírek szerint a a veszélyeztetettek közt van Rojo, Schneiderlin, Schweinsteiger, mata, Blind és Januzaj is.

A Real Madrid pórul járt, Manchesterben boldogok, és pezsgőt bonthatnak Torinóban is, ugyanis a Juventus 2012-ben ingyen igazolta Pogbát. Honnan? A Manchester Unitedtől…

Olvasói sztorik