EB 2016

Portugália–Wales: legendák éjszakája

Az európai újságok címlapjai Cristiano Ronaldo és Gareth Bale összecsapásáról szólnak.

Szerda este rendezik a franciaországi Európa-bajnokság első elődöntőjét, amelyben Portugália válogatottja csap össze Wales ellen. Az utóbbi napokban hiába nyilatkozta Cristiano Ronaldo és Gareth Bale is egybehangzóan azt, hogy ez nem kettejük párharca lesz, a szerdai újságok címlapján szinte kivétel nélkül a portugálok és a walesiek két sztárja látható.

A Daily Express a legendák éjszakájaként emlegeti az elődöntőt a címlapján, valamint a walesiek szövetségi kapitányát, Chris Colemant idézi: “ide nekünk a finálét”.

A Mirror Sport odaszúr a háromszoros aranylabdásnak: “minden, amit meg tudsz csinálni, azt Bale jobban tudja”. Majd szintén Coleman szavait veszik elő, aki szerint Gareth Bale nevet majd utoljára.

A The Daily Telegraph csak a walesi együttessel foglalkozik a címlapon, szerintük ez lesz életük legfontosabb meccse.

A Star Sport “csúnyán nyerni!” jelszóval küldi pályára a walesieket az esti meccsre, utalva ezzel arra, hogy Colemanék tudják, nem a szép játék fog dominálni a szoros mérkőzésen.

A portugál A Bola szerint eljött végre a győzelem ideje Ronaldóéknak.

Spanyolországban a két legnépszerűbb sport napilap, az AS és a Marca is természetesen a Primera Divisiónban szereplő két nagyágyú párharcaként fogja fel az esti összecsapást.

Olvasói sztorik