EB 2016

Továbbjutott Wales, elhalasztotta esküvőjét a középpályás

A menyasszony nem biztos, hogy felhőtlenül örül a válogatott menetelésének.

A torna előtt senki sem számított rá, hogy Wales ilyen jól fog teljesíteni, és a legjobb négy közé jut az Európa-bajnokságon – ahogy az alábbi történetből kiderül, még maguk a walesi játékosok sem. Joe Ledley ugyanis a saját esküvőjét halasztja el, míg Chris Gunter a bátyja menyegzőjén nem tud ott lenni a nem várt menetelés miatt.

A Crystal Palace csapatában futballozó Ledley szombaton vette volna feleségül kedvesét, Ruby May Ridgeway kisasszonyt Ibizán, azonban az elődöntőbe jutást követően elhalasztotta az esküvőt – még ha Wales ki is esik szerda este Portugália ellen, akkor sem készülhetne fel rendesen a nagy napra. A csapat védője, Chris Gunter is lemarad egy ilyen eseményről, ő a bátyja mexikói lakodalmáról kénytelen hiányozni, ráadásul a hírek szerint a szülők is úgy döntöttek, hogy a kisebbik fiú elődöntőjének megnézését választják a nagyobbik esküvője helyett…

Gareth Bale-t, a csapat legismertebb játékosát is megkérdezték az elhalasztott programokról, aki nevetve csak annyit mondott: “én mindig is hittem abban, hogy sokáig juthatunk az Eb-n, minden programomat július 11-e utánra szerveztem.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik