EB 2016

Kleinheisler Lászlót és Nagy Ádámot már a PL-ben látják

Újabb elismerés: a lenyűgöző Európa-bajnoki teljesítmények TOP10-es eladási listáján szerepel a válogatott két fiatalja.

Előkelő listán szerepel a magyar válogatott két üdvöskéje, Kleinheisler László és Nagy Ádám. A Daily Mail egy tízes csokorba gyűjtötte azon játékosokat, akik a lenyűgöző Európa-bajnoki szereplésnek köszönhetően minden bizonnyal már nyáron klubot válthatnak.

A walesiek nyerőemberét, a klub nélküli Thomas Robson-Kanut angol klubokkal hozták szóba, míg az izlandiakat erősítő Ragnar Sigurdsson (aki eddig Oroszországban focizott) a Leicester City és a Tottenham Hotspur érdeklődését is felkeltette.

Az északírek kapusának, a klub nélküli Michael McGovernnek is jó ajánlólevél volt az Eb, a németek ellen bemutatott remek védés-sorozata szerződést érhet egy erős bajnokságban. A lap azt várja, hogy a német válogatottban remeklő Jonas Hector is klubot vált a torna után, de a 1. FC Köln azonban egyelőre ragaszkodik játékosához.

Aligha marad sokáig a lengyel bajnokságban Bartosz Kapustka, a 19 éves játékos – akit Lengyelország legnagyobb tehetségének tartanak – nyáron topbajnokságban írhat alá. A walesi válogatott Joe Allen a Liverpool kötelékébe tartozik, ám a Swansea City a remek Eb-forma után máris ajánlatot tett kiszemeltjéért. A 31 éves Emanuele Giaccherinit is „eladja” a Daily Mail, az olasz támadó a Sunderland játékosaként szerepelt kölcsönben legutóbb a Bolognánál, de jó teljesítménye után nála is cserét prognosztizál a lap.

Az ír válogatottban Robbie Brady nyújtott kiemelkedőt, klubja, a Norwich pedig bajban lehet, mivel a Southampton és Leicester City is beállt az Eb-n két gólt rúgó játékos kérőinek sorába.

A magyar csapatból Kleinheisler László kapcsán az angol lap kiemeli, hogy a középpályás télen igazolt a Werder Bremenhez, az Eb-n pedig a magyar válogatott legjobbja volt. A 22 éves játékosról azt írják, hogy megmutatta, mire képes, teljesítménye Premier League-klubok figyelmét kelhette fel.

Nagy Ádám lehetséges új klubjai között a Southamptont, a Benficát és az Olympique Marseille-t emlegetik, de a Daily Mail szerint a Leicester City is lecsaphat a Ferencváros erősségére.

Olvasói sztorik