EB 2016

Esküvőt halasztanak a walesi csoda miatt

A középpályás Joe Ledley arra számít, hogy döntőbe jutnak.

A walesi válogatott középpályása, Joe Ledley elhalasztotta az esküvőjét, miután minden várakozást felülmúlva bejutottak az elődöntőbe a franciaországi Európa-bajnokságon – írja a Mirror.

A lakodalom szombaton lett volna Ibizán, a Portugália elleni meccs pedig szerdán, de csapatuk szenzációs formáját látva inkább a halasztás mellett döntöttek a menyasszonyával, Ruby May Ridgewayjel. A párnak egyébként már van két lánya.

Gareth Bale azt mondta, csapattársa nyilván már régen elkezdte a szervezést, a kijutásuk előtt. A Real Madrid támadójátékosa hozzátette: a csapaton belül továbbra is remek a hangulat, sokat viccelődnek és nagyon elszántak.

A fogadóirodák attól tartanak, hogy Wales a portugálokat is legyőzi és bejut a döntőbe. Egy kis walesi bukmékernek egymillió fontot kellene kifizetnie, mert sokan megjátszották nála százszoros szorzóval.

A Corbett Sport azt közölte, hatalmas veszteség éri, ha Chris Coleman szövetségi kapitány csapata győzni fog Franciaországban. Mike Corbett ügyvezető-igazgató azt mondta, hogy walesiként természetesen szurkol, hogy a válogatott csodálatos kalandja folytatódjon.

A Ladbrokes egyik ügyfele két fonttal, ötvenszeres szorzóval megjátszotta, hogy a Leicester City a legjobb négy között zárja a Premier League elmúlt idényét, Wales pedig Európa-bajnok lesz. A Leicester bajnok lett, és ha a fogadás második fele is összejön, 5200 fonttal gazdagodik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik