EB 2016

Szalaiék elit klubban, Bödéék a sarki kocsmában ünnepeltek – FOTÓK

Önfeledten ünneplik az Európa-bajnokságon elért nagy sikerüket a magyar válogatott futballistái. A franciaországi kontinenstornán egészen a legjobb tizenhatig menetelő együttes csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs, valamint az osztrákok ellen gólt szerző Szalai Ádám a budapesti BoB bárban bulizott – írja a blikk.hu

Nemcsak a focisták, hanem más sportágak képviselői is előszeretettel járnak az említett szórakozóhelyre: elit bárnak számít, elsősorban a tehetősebb emberek látogatják. Az ott készült fotó alapján Szalai és a portugálok ellen kétszer eredményes Dzsudzsák egy barátjukkal együtt meglehetősen jól érezte magát. A válogatott csapatkapitánya most jól megérdemelt pihenőjét tölti, s minden bizonnyal külföldre utazik majd nyaralni.

– Több egzotikus helyen is jártam már, például Dubajban, Los Angelesben, Miamiban. Nagyon szeretem ezeket a városokat. Valószínűleg az idén ismét Dubajban töltök néhány napot a pihenés alatt, de nincs hosszú szünetem. Ha abszolút csendre és nyugalomra vágyok, akkor Siófokon pihenek, van ott egy nyaralóm, közvetlen a vízparton. Nagyon szeretem, ötvözi a modern és minimalista stílust, teljesen az én igényeim szerint alakíthattam ki. Itt lehet a barátokkal teqballozni, teniszezni – mesélte korábban Dzsudzsák a Figyelőnek.

Szalaiékhoz képest sokkal szerényebb helyen mulatott Fiola Attila és Böde Dániel: a ferencvárosi csatár szülőfalujában, Madocsán, a Sarki kocsmában igyekezett lazítani a Puskás Akadémia jobbhátvédjével. A hely meglehetősen családias és hangulatos, valószínűleg mulatós nótákra táncolhattak a manapság oly népszerű focisták. Érthető, hogy az Eb-re 44 év kihagyást követően kijutó játékosaink kieresztik a gőzt, hiszen fárasztó szezonon vannak túl, pihenésre pedig szinte nem is volt idejük.

Olvasói sztorik