EB 2016

Pogba ügynöke beszólt a játékost kritizáló Linekernek

Mino Raiola nem finomkodik, ha az ügyfeleiről van szó.

Paul Pogbát, a Juventus világklasszis középpályását kis túlzással egész Európa szeretné megszerezni, a hírek szerint a Manchester United, a Chelsea és a Real Madrid is 100 millió euró feletti összegért vinné a fiatal sztárt. A játékos ugyanakkor francia színekben nem villog a most zajló Európa-bajnokságon, aminek hatására több szakértő is megkérdőjelezte az óriási átigazolási összeg létjogosultságát.

Az egykori klasszis futballista, a jelenleg a BBC csatornáján műsort vezető Gary Lineker egyenesen odáig ment, hogy az írek elleni meccs alatt twitter-oldalán feltette a kérdést: vajon Pogba a világ legtúlértékeltebb játékosa? A játékost képviselő Mino Raiola nem késlekedett a válasszal, szerinte Linekernek nincs joga megkérdőjelezni Pogba árát:

– Az, hogy valakinek fizetnek azért, hogy elmondja a véleményét, nem jelenti azt, hogy érti is, hogy miről beszél. Pontosan ez a helyzet Linekerrel is, fogalma sincs egyes témákról, amikről véleményt nyilvánít. Emlékszem rá, korábban bejelentette, hogy alsógatyában fog műsort vezetni, amennyiben Ranieri csapata megnyeri az angol bajnokságot…A mostani árakat és a tehetségét nézve Pogba inkább alulértékelt – mondta Raiola a RAI-nak adott interjújában.

Olvasói sztorik