EB 2016

Stieber nem megy nyaralni, végre jó csapathoz igazolna

A Hamburg játékosa nem akar lemaradni az őszi világbajnoki-selejtezős mérkőzésekről, olyan csapatba vágyik, ahol játéklehetőséghez jut.

A német BildStieber Zoltánnál készített interjút, annak apropóján, hogy a magyar válogatottat népes és hangos szurkolótábor fogadta hétfő este Budapesten – pedig mint írják, a mieink 0-4-es vereséget szenvedtek az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében a belgáktól.

– Hihetetlen, ami az elmúlt napokban a hazámban a szurkolókkal történt. Az emberek újra büszkék a nemzeti csapatra, az örömük pedig határtalan – örvendezik a lab hasábjain a 27 éves szélső.

A Bild azt írja, „Stibi” is büszke lehet saját teljesítményére, hiszen aktív részese volt a magyar sikernek, Ausztria ellen ráadásul parádés góllal tette biztossá a nemzeti tizenegy győzelmét.

– Életem legnagyobb élménye volt az a gól. Soha nem fogom elfelejteni, egy csoda volt az az este.

Stieber a folytatásról is beszélt.

– Nyaralást nem terveztem idén, mert végre egy olyan csapathoz szeretnék kerülni, ahol sokat játszhatok, ezzel pedig esélyem nyílik arra, hogy szerepelhessek az őszi világbajnoki-selejtezős mérkőzéseken.

Mint ismert, a sárvári születésű játékost a Hamburg június végéig kölcsönadta a Nürnbergnek, a másodosztályban viszont csak hat találkozón jutott szóhoz az elmúlt fél-szezonban, egyszer volt kezdő. Szerződése még egy évig köti a Hamburghoz.

Olvasói sztorik