EB 2016

Német szakember a legesélyesebb Anglia élére a fogadóirodák szerint

Jürgen Klinsmann lehet Roy Hodgson utódja.

Hétfőn Anglia 2-1-es vereséget szenvedett Izlandtól az Eb nyolcaddöntőjében, a csúfos meccs után pedig az angolok szövetségi kapitánya, Roy Hodgson lemondott tisztségéről. Az angol sajtó azóta folyamatosan az új tréner kilétét találgatja, többek között felvetődött már Gareth Southgate, Alan Shearer és Alan Pardew neve is.

A Paddypower.com és a Skybet sportfogadási portálokon már elhelyezhetik a fogadók a tétjeiket az új kapitány személyére. A Paddypower szerint a legnagyobb esély Gareth Southgate és Jürgen Klinsmann kinevezésére van, az említett szakemberekre hatszoros pénzt fizetnek ki. Utánuk következik Glenn Hoodle, aki már 1996 és 1999 között volt az angolok kapitánya, vele nyolcszoros pénzt nyerhetnek a felhasználók. Harry Redknappre 11-szeres, Arsene Wengerre és Alan Shearerre 13-szoros, míg Alan Pardewra és Sam Allerdycera 15-szörös odds van.

A lista elég nagy, és többek között olyan nevek is megtalálhatók még rajta, mint Ryan Giggs, David Beckham, Fabio Capello, vagy Louis van Gaal.

A Paddypower teljes névsora itt, a Skybet esélyesei pedig itt olvashatók.

Olvasói sztorik