EB 2016

Király aktívan pihen, Guzmics még gondolkodik

Így töltik rövid szabadságukat a magyar válogatott játékosai.

Csak egy szusszanásnyi pihenőt kaptak az Eb-n szereplő magyar válogatott játékosai, akiknek a többsége itthon pihen vagy európai nyaralást tervez. Lássuk, miképp pihennek a magyar hősök.

Király aktívan pihen

Túl sok kikapcsolódási lehetőséget nem biztosított magának Király Gábor, aki kedden délelőtt már a szombathelyi kapusiskolája foglalkozásán vett részt. Délelőtt tizenhat, délután tizenöt újabb kapuspalánta tréningjét figyelte, ám most még nem szállt be a gyakorlati képzésbe. Ellenben egyórás élménybeszámolót tartott az Eb-ről a hallgatóságának, és mint megtudtuk, arra különösen büszke, hogy tanítványai között román és olasz fiatal is van. Király azt tervezi, hogy a péntek délutáni tréning után a családjával leugrik a Balaton déli partjára pihenni.

Korhut nem akar leereszteni

– Még nem tudom, hány napos pihenőm lesz, és mikor kell edzésre jelentkeznem a Debrecennél, ezért nem terveztünk nyaralást a feleségemmel, de tengerparti lazítást egyébként sem szeretnék. Nem akarok nagyon leereszteni, mert nyakunkon az Európa Liga, és lassan kezdődik a bajnokság is. Egy wellnesshétvége talán bele fog férni – mondta Korhut Mihály.

Guzmics még nem tudja merre

Guzmics Richárd két-három napig Szombathelyen pihen, de mivel lengyel munkaadójától, a Wisla Krakówtól másfél hét pihenőidőt kapott, Európán belül valahová elutazik. – Öt-hat napos nyaralást tervezek, de még nem tudom az útirányt – mondta a kiváló középső védő.

Stieber Zoltán bizonytalan

A keddet még a fővárosban töltötte Stieber Zoltán, az osztrákok ellen mesteri gólt szerző középpályás, aki este már Sárvárra indult, hogy hosszú idő után meglátogassa a családját.

– Sajnos semmilyen konkrét nyaralási tervem nincs, hiszen még a jövőm is bizonytalan – árulta el az idény második felét a Bundesliga II-es Nürnbergben kölcsönben töltő futballista. – Még egy évig szerződés köt az élvonalbeli Hamburghoz, de még nem tudom, mi a terve a klubnak velem. Egyeztetnem kell a menedzseremmel, milyen lehetőségeim vannak, aztán annak tükrében tudom beosztani a szabadidőmet is.

Egy hét távollét a fradistáknak

Az Eb-keret egyik tartalékkapusa, Dibusz Dénes jelenleg a fővárosban tartózkodik, majd a szüleihez utazik le Pécsre, ahol 2-3 napot szeretne eltölteni. Pintér Ádám a tervezgetés stádiumában él, a rendelkezésére álló egy hetet szívesen használná fel egy európai kiruccanásra, de mivel minden a repülőjegy-kínálattól függ, a desztinációról még nem tudott közelebbit mondani. – Dél-Olaszországot néztem ki, de az már sajnos biztosan nem jön össze – árulta el a középpályás.

Nikolics Zentára utazott

Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa csatára – akárcsak a szintén Lengyelországban játszó Guzmics Richárd – hosszabb, több mint egyhetes pihenőt kapott. A futballista ezt kihasználva feleségével és két gyermekével hazalátogatott a vajdasági Zentára. Nyaralást nem tervez a család – írja a borsonline.hu

Olvasói sztorik