EB 2016

Kádár Tamás: szeretem a Lech Poznant, de…

A magyar válogatott szélsője eggyel magasabb szintre ugrana.

Hosszabb interjú a közölt Kádár Tamással a gloswielkopolski.pl portál. A magyar válogatott balszélsője a beszélgetés során elárulta, hogy a nemzeti tizenegy hasznára vált, hogy előzetesen senki nem várt tőlük kiugró eredményt a franciaországi Európa-bajnokságon. A 26 éves bekk a válogatott két rutinos játékosát, Király Gábort és Gera Zoltán méltatta, mivel a tapasztalatukkal elmondása szerint a nemzeti tizenegy vezérei tudtak lenni, a társak tisztelik őket és remek közösséget alkotnak.

Kádárt természetesen a folytatásról is kérdezték a lengyelek. A veszprémi születésű játékos a maximális játékperc 84,7 százalékát a pályán töltötte a francia tornán, remek teljesítményével pedig több csapat érdeklődést is felkeltette.

– Természetesen minden játékos a legmagasabb szinten szeretne játszani. A lengyel bajnokság erős, de szeretnék egy szinttel feljebb lépni. Nem tudom, hogy ez a lépés most történik-e meg, vagy majd később. Szeretem a Lech Poznant és a szurkolókat is. Jobb játékossá szeretnék válni, és kipróbálni magamat egy erősebb ligában – árulta el a magyar bekk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik