EB 2016

Kleinheisler vagy Nagy Ádám rangos elismerés előtt állhat

Akár a magyar válogatott két tehetsége is lehet a torna Legjobb Fiatal Játékosa.

Első ízben adja át az UEFA Európa-bajnokságon a torna Legjobb Fiatal Játékosának járó díjat. A megmérettetés előtt a magyar keretből hárman: Bese Barnabás, Kleinheisler László és Nagy Ádám voltak erre jogosultak, de reálisan nézve előbbi nem nyerheti el az elismerést.

A másik kettő viszont igen, legalábbis a 4500 követővel rendelkező Twitter-csatorna, a Scouted Football véleménye szerint. Az eredetileg igen sok játékost tartalmazó listát ugyanis 11 főre szűkítették a szerkesztők, Kleinheisler és Nagy pedig továbbra is szerepel az egyébként igen veretes névsorban.

A maradék riválisok: Dele Alli és Eric Dier (Anglia), Kingsley Coman és Anthony Martial (Franciaország), Joshua Kimmich (Németország), Bartosz Kapustka és Arkadiusz Milik (Lengyelország), Renato Sanches (Portugália), Ondrej Duda (Szlovákia).

Kleinheisler és Nagy helyzetét nem segíti, hogy a kilenc játékosból nyolc még versenyben van, ráadásul Milik már gólt is szerzett a tornán, míg például a védőként játszatott Kimmich csapata, Németország kapujába még nem találtak be.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik