EB 2016

Fogadásra felkészülni: a Hősök terén már épül a színpad

A Magyar Labdarúgó Szövetség azt kéri a szurkolóktól, hogy ne a Liszt Ferenc Repülőtéren fogadják a csapatot.

Frissítve:

A fokozott érdeklődésre való tekintettel ezúton szeretnénk tájékoztatni mindazokat, akik találkozni szeretnének a csapattal, a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival, hogy erre ma 18.00 órától a Hősök terén lesz módjuk. A válogatott köszöntését követően egy koncerttel ünnepelhet az összes magyar szurkoló, amelyen a hangulatot meglepetésvendégek fellépése adja majd. A magyar válogatott a repülőgép leszállása után azonnal a Hősök terén felállított színpadhoz indul.

Kérünk minden szurkolót, érdeklődőt, hogy senki ne jöjjön a csapat elé a Liszt Ferenc repülőtérre, mert biztonsági okból a válogatott érkezésekor ott nem lesz lehetőség a játékosokkal való találkozásra, ráadásul aki így tesz, lemarad a belvárosi ünnepségről is. Érdemes folyamatosan követni a szövetség kommunikációs csatornáit, mert az esetleges változásokról folyamatosan hírt adunk – jelent meg a hivatalos közlemény a valogatott.mlsz.hu honlapon.


A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azt kéri a szurkolóktól, hogy hétfőn ne a Liszt Ferenc Repülőtéren fogadja a franciaországi Európa-bajnokságról hazatérő válogatottat, amely az Európa-bajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében a belgáktól elszenvedett 4-0-s vereséggel esett ki.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a nemzeti együttes a tervek szerint 15 órakor indul haza Nizzából és várhatóan 17 órára ér Budapestre. Az MLSZ várhatóan hétfőn napközben ad majd tájékoztatást a drukkereknek arról, hogy a fővárosban pontosan hol és mikor lesz alkalom köszönteni a válogatottat.

Az Európa-bajnokságon 44 év után szerepelt magyar válogatott öt pontjával veretlenül nyerte meg az F csoportot Izland, Portugália és Ausztria előtt, majd vasárnap este a toulouse-i nyolcaddöntőben 4-0-ra kikapott a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáján második Belgiumtól.

Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke a Class FM Morning Show című műsorában nyilatkozott a várható ünneplésről.

– Arra kérjük a szurkolóinkat, hogy a reptérre ne jöjjenek, hiszen az otthoni hírekből kiindulva remélhetőleg ott nem is férnénk el. A belvárosban lesz a helyszín, ez most szervezés alatt van, a délelőtt folyamán kiteszünk minden fontos információt a válogatott hivatalos honlapjára. Késő délután, kora estére lesz tehető ez az időpont, hogy munka után mindenki velünk tudjon ünnepelni. Elég nagy téren lesz az esemény, ahol meg tudják köszönni a játékosok a szurkolást – nyilatkozta Szabó Gergő.

Hallgatói információk szerint a Hősök Terén már épül egy nagy színpad, így valószínűleg oda érkezik meg a válogatott és a stáb.

Olvasói sztorik