Ronaldo nem tudott örülni, társát vigasztalta – FOTÓK

A portugál válogatott szombaton este egy hosszabbításban lőtt góllal búcsúztatta Horvátországot a legjobb tizenhat között. A mérkőzés után C. Ronaldo nem ünnepelt önfeledten, kiderült, miért fogta vissza magát a Real Madrid sztárja. Újságírói kérdésre elárulta, hogy nagyon örült ugyan a továbbjutásnak, de nem tudott önfeledten ünnepelni, miközben testvére, a szintén Királyi Gárdát erősíti Luka Modric csalódottságában sírdogált. Ronaldo szerint az volt a feladata, hogy megvigasztalja jóbarátját. Pic: Cristiano Ronaldo and Luka Modric after the final whistle pic.twitter.com/tQZ0BXGqNx— Real Madrid Info (@RMadridInfo) 2016. június 25. Luka Modric and Cristiano Ronaldo after the match! pic.twitter.com/wBN8WC5Tdz— GeniusFootball (@GeniusFootball) 2016. június 26. A crying Luka Modric was consoled by his Real Madrid teammates after Croatia v Portugal https://t.co/AaRtMUF19Y pic.twitter.com/3BUFFLChtY— 101 Great Goals (@101greatgoals) 2016. június 25.

A portugál válogatott szombaton este egy hosszabbításban lőtt góllal búcsúztatta Horvátországot a legjobb tizenhat között. A mérkőzés után C. Ronaldo nem ünnepelt önfeledten, kiderült, miért fogta vissza magát a Real Madrid sztárja.

Újságírói kérdésre elárulta, hogy nagyon örült ugyan a továbbjutásnak, de nem tudott önfeledten ünnepelni, miközben testvére, a szintén Királyi Gárdát erősíti Luka Modric csalódottságában sírdogált. Ronaldo szerint az volt a feladata, hogy megvigasztalja jóbarátját.