EB 2016

Trónok Harca szereplőként Király és az Eb-legjobbjai

A magyar kapusnak Hodor karaktere jutott, de Ronaldo, Bale, Rooney és a többi sztár is megkapta GoT-megfelelőjét.

Az egyedi cikkeiről híres angol squawka.com ezúttal Trónok Harca szereplőkhöz hasonlítja az Európa-bajnokság játékosait, az összeállításban pedig világsztárok társaságában Király Gábor is helyett kapott. A cikkben egy-egy rövid mondatot is írnak a kialakított párokról.

A magyar kapust Hodorhoz hasonlítja az oldal, mint írják, Király ugyanúgy tartja a kapukat a magyaroknak, ahogy az óriási szolgáló tette azt Brendon Starknak. A magyar csoportból David Alabában Stannis Baratheont, Gylfi Sigurdssonban az Éjkirályt, Cristiano Ronaldóban pedig Viserys Targaryent véli felfedezni a squawka.

A legötletesebb párosítások közé sorolható a Cersei Lannister szerepében tündöklő Antonio Conte, a Havas Jonként ábrázolt Wayne Rooney, vagy Iniesta, mint Tyrion. A Rosicky Eddard Stark párhuzam is kiváló, “két populáris figura, akik idejekorán távoztak”, és az Ibrahimovic-Khal Drogo duó is tökéletes választás. A kedvencünk mégis a walesi kapitány, Chris Coleman és három sztárja, Bale, Ramsey és Allen Daenerys Targaryenhez és három sárkányához való hasonlítása.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik