EB 2016

Courtois kielemezte Dzsudzsák tizenegyeseit

A belgák kapusa mellett Origi és Nainggolan is elmondta, hogy mit vár a magyarok ellen.

A belgák is megtartották a mai sajtótájékoztatójukat, amelyen Divock Origi, Radja Nainggolan és Thibaut Courtois beszélt a vasárnapi, Magyarország elleni nyolcaddöntős összecsapásról.

– Néhány magyar játékost jól ismerek, láttam a góljaikat, illetve tanulmányoztam, hogyan rúgják a tizenegyeseket. Azt például már nagyon jól tudom, hogy Dzsudzsák Balázs hova szokta rúgni a büntetőket, melyik a kedvenc oldala. Ez persze nem jelenti azt, hogy lefutott lenne a párharc kettőnk között, ha erre kerülne sor – mondta Thibaut Courtois.

– Egyértelműen az a célunk, hogy bejussunk a döntőbe, és megnyerjük az Eb-t. Természetesen mindenki, így én is szeretnék minél többet játszani, de már az is egy megtiszteltetés, hogy a keret tagja lehetek ezen a tornán. A vasárnapi ellenfelünknek nagyon szervezett, és egységes csapatuk van, de csak is rajtunk múlik, hogy sikerül-e majd gólt szereznünk. A képességeink alapján pedig vagyunk olyan jók, hogy ezt megtegyük – nyilatkozta a Liverpool csatára, Divock Origi.

– Az igazat megvallva, ne m igazán tudok sokat a magyar együttesről. De nekünk csak egy dolog fontos, hogy úgy játszunk, ahogyan a legjobban szeretünk, mert így lehet egyértelműen esélyünk a győzelemre. A mi szempontunkból ez a legfontosabb – fogta rövidre Nainggolan.

Olvasói sztorik