EB 2016

Alaba bocsánatot kért a pocsék szereplésért

Az osztrák válogatott sztárja a Facebookon osztotta meg a gondolatait.

A Bayern Münchenben légióskodó David Alaba, az osztrák válogatott legértékesebb játékosa Facebookon kért bocsánatot a szurkolóktól, miután Ausztria mindössze egy pontot gyűjtve, az F-csoport utolsó helyén végezve búcsúzott az Európa-bajnokságtól:

“Azt mondják, egy kép többet ér ezer szónál, de ezen a ponton szeretnék mondani valamit azoknak, akik napról napra támogattak minket. Mindenkinek, akik mögöttünk álltak – honfitársainknak. Tudom, hogy csalódottak vagytok, és higgyétek el, mi is. Nagyon keményen dolgoztunk ezen a tornán, a játékosok és a stáb is, mindenki.”

“Hosszú utat tettünk meg veletek az első kvalifikációs meccstől az utolsóig. Elértük veletek az Eb-t, de úgy látszik máshogy volt megírva. Többet akartunk. Nagyon mélyen érintett bennünket ez az egész. Mindent beleadtunk értetek, ti is mindent beleadtatok értünk, és tudjátok, hogy óriási megtiszteltetés számunkra ezért az országért játszani. Ez most mégsem volt elég. Fel kell dolgoznunk, és el kell kezdenünk készülni a következő tornára – ugyanezzel a mentalitással, a pályára kitéve a lelkünket értetek!”

Olvasói sztorik