EB 2016

Újabb nézettségi rekord az M4 Sporton

Több, mint 2 millióan nézték a magyar-portugált a képernyő előtt.

Újabb rekordot döntött meg a közmédia piacvezető csatornája, az M4 Sport a televíziós nézettségi mérésekben. A csoportkör alatt folyamatosan emelkedett a nézők száma, végül a magyar-portugál mérkőzés több mint kétmillió nézőt ültetett a képernyők elé.

A tegnapi mérkőzés 2. félideje eddig az abszolút rekord és erősebb, mint a teljes mérkőzés nézettsége, ezt összesen 2 703 440 nézték, ez a 45 perc volt a csoportkör legerősebb félideje az M4 Sporton.

Az Eb-n eddig minden eddiginél nagyobb helyszíni jelenléttel megjelenő M4 Sport több millió magyarnak hozta el a franciaországi hangulatot. A stadionokban lévő saját stúdióval és a mérkőzések előtti helyszíni kapcsolásokkal is azon dolgozott a csatorna, hogy minél színvonalasabb közvetítéssel köszönje meg több millió magyar nézőnknek, hogy a közmédia sportcsatornáját követik.

Szerda este az M4 Sporton 17:53-tól a Magyarország-Portugália Európa Bajnoki labdarúgó-mérkőzés nézettsége 2 millió 318 ezer fő volt, ezzel a műsor adásideje alatt a legnézettebb csatorna volt. A közönségaránya a teljes népesség körében 61,3 százalék volt. Az M4 Sporton 20:54-től a Svédország-Belgium Európa Bajnoki labdarúgó-mérkőzés nézettsége 888 ezer fő volt, ezzel a műsor adásideje alatt a legnézettebb csatorna volt. A közönségaránya a teljes népesség körében 22,9 százalék volt.

Olvasói sztorik