EB 2016

A babonás Király a 2016-os Eb legnagyobb hőse

A Mirror felfedte a magyar válogatott kapusának titkos babonáit.

Hosszabb anyagot közöl a MirrorKirály Gáborról, akinek szürke mackónadrágos fellépése továbbra is komoly téma a nemzetközi sajtóban.

A brit lap pontokba szedi a legérdekesebb információkat, amelyek minden bizonnyal a legtöbb külföldi olvasó számára még újdonságként hatnak.

A Haladás kapusa elárulta a lapnak: „20 éve a kiesés ellen harcoltunk a Haladással, fekete nadrágot viseltem, de valamilyen okból kifolyólag nem maradt tiszta ruhadarabom, a szertárostól pedig szürke nadrágot kaptam. Ez a felszerelés nagy szerencsét hozott, kilenc meccsen nem szenvedtünk vereséget és csak két gólt kaptam.

A Mirror ezentúl megjegyzi, hogy Gera Zoltán elárulta azt is, annyira babonás Király, hogy éjszaka is szürke pizsamában alszik. A Mirror ezek után még azt sem zárja ki, hogy zuhanyzásnál sem válik meg kedvenc szettjétől a 40 éves hálóőr. Azt is kiderítették, hogy kapusfelsője alatt 13-as számú kosárlabda mezt visel.

Megjegyzik, hogy Király kizárólag Mini Cooperrel közlekedik, aki ugyan azt hangsúlyozza magáról, hogy nem modell, de a Mirror számára ő a 2016-os Eb legnagyobb hőse.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik