EB 2016

Íme az Eb sztárjainak legvagányabb autói – FOTÓK

A totalcar.hu összeszedte az Európa-bajnokság játékosaihoz kötődő járgányokat, valamint néhány érdekesebb autós sztorit, ezekből mutatunk be néhányat.

Az angol válogatott hátvédje, Ryan Bertrand nemcsak magának, hanem kislányának is vett egy Ferrari 458-ast, a számára megfelelő méretarányban.

A franciák jobbhátvédje, Bacary Sagna az alábbi extravagáns Lamborghini tulajdonosa, de e mellett még egy Range Rovert is tart.

Robert Lewandowskinak jelenleg egy Mercedes CL63 AMG-je van, előtte azonban járt Porsche Cayenne-nal is, amelyet egy nap téglákon pihenve talált a háza előtt. Így jár, aki Dortmundból az ősi rivális Bayernhez igazol.

A belgákhoz egy megható történet is kapcsolódik. Jan Vertonghen amikor a hazájában készül a válogatottal, sokszor édesanyja viszi edzésre egy Toyotával. A Corollát tíz éve vette a család, néhány hónappal később azonban Vertonghen édesapja meghalt. Az autót részben az ő emlékére tartották meg. Amikor elromlott, megjavíttatták, noha a focista nyilván tudott volna másikat venni a mamának.

Az oroszoknak bombagóllal beköszönő szlovák, Marek Hamsik pózol a 2010-ben vásárolt BMW X6 M autójával.

A svájci Xherdan Shaqiri nem titkolja, egy Volkswagen Touareg volt az első autója, és bizony egyszer sikerült félretankolnia. A rossz üzemanyagtól le is állt az autó, ekkor hívta testvérét, aki történetesen autószerelő. Álomautója az Aston Martin DBS volt – ma már ilyenje is van – noha nem a klasszikus -, többek közt egy szponzorációból származó S7-es Audi mellett.

A románok játékosa, Razvan Rat a Ferrarira esküszik. Amikor Angliában játszott, társai Ratmobile-ként emlegették a pár éves sportautót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!