EB 2016

Kiszámolták külföldön: Dzsudzsákék lesznek Anglia ellenfelei

Ellenfélre vár Anglia: portugál és osztrák győzelmet várnak a zárókörben.

Külföldi szaklapok egyaránt részletesen, minden lehetséges forgatókönyvet figyelembe véve lejátszották, hogy a B csoport második helyén továbbjutó angolok hétfőn este 21 órától, Nizzában milyen ellenféllel nézhetnek farkasszemet.

Az már biztos, hogy Roy Hodgson legénysége a nyolcaddöntőben az F kvartett második helyezettjével meccsel – a pozícióra pedig matematikailag még Magyarország, Portugália, Izland, de Ausztria is esélyes.

Az Eurosport, az Independentés a Skysports hosszabb elemzés után ugyanakkor felvázolt egy-egy legvalószínűbb forgatókönyvet, a három lap jóslata pedig egybeesik. Szerintük Portugália és Ausztria egyaránt győzelemmel zárja a csoportkört, éppen ezért Anglia szinte biztosan a Storck-csapattal csap össze az egyenes kiesés szakaszban.

A Skysports oddsai szerint a portugálok a gyenge kezdés ellenére is topfavoritok Magyarország ellen, míg a gyengélkedő osztrákok biztosan pontot szereznek Izland ellen, de a sógorok győzelmére amúgyis nagyobb esélyt kínálnak, minthogy a szigetországiak nyernének.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik