EB 2016

Hatalmas balhé! Szétverték egymást a francia és az angol ultrák – VIDEÓ

Brutális felvételek kerültek megörökítésre egy angol szurkoló által, aki videóra vette az angol és a francia szurkolók közötti legutóbbi balhé kitörését. A szemtanúk szerint harminc helyi ultra kezdte el kiprovokálni az angol szurkolókkal való balhét a Szlovákok elleni, Saint-Etienne-ben vívott csoportmérkőzés előtt. A békésen sörözgető briteknek először beszólogattak, majd üvegeket kezdtek el feléjük dobálni, amire már ők is válaszoltak. A támadást elszenvedő Wallace Pub pultosa azonnal fel is ismerte a támadókat.

– Helyiek voltak, ezen a környéken mindenki ismeri már őket. Saját magukat csak Bad Gones néven hívják, ők az Olympique Lyon huligánjai.

https://www.youtube.com/watch?v=Lr4AKc7Wrds

– Ezek csak azért jöttek ide, hogy balhét szítsanak. Mi csak iszogattuk a sörünket és énekeltünk, amikor elkezdtek belénk kötni. Kicsit megijedtem, ugyanis az egyik kis utcában csapdába kerültünk, de szerencsére gyorsan elhúzták a csíkot. Nagyon dühös vagyok, hogy folyamatosan mi vagyunk a célpontok, ennek ellenére a rendőrség egyáltalán nem próbál megvédeni minket – nyilatkozta egy angol szurkoló.

A The Sun jelentése szerint a támadásban egyetlen angol szurkoló sem sérült meg komolyabban.

Olvasói sztorik