EB 2016

Ronaldo helyett Nanitól tarthat a magyar válogatott?

A Fenerbahce szélsője biztos abban, hogy Dzsudzsákék ellen eljön a portugálok nagy pillanata.

Hosszabb elemzést készített a Reutersa portugál Naniról, aki a hírügynökség szerint C. Ronaldo árnyékából kibújva, teljesítményével már felülmúlja a Real Madrid legnagyobb sztárját.

A Fenerbahce 29 éves játékosa az Európa-bajnokság 3. csoportmérkőzésén, Magyarország ellen 99. alkalommal öltheti magára a portugál címes mezt, ezzel egyébként a jelenlegi keretből neki van a negyedik legtöbb válogatottsága.

A Reuters és a világsajtó szerint miközben a francia tornán egy gyengélkedő Ronaldót látunk, nem árt odafigyelni Nanira, aki könnyen elképzelhető, hogy a magyarok elleni sorsdöntő összecsapáson a portugálok kulcsjátékosává lép elő és első helyen rúgja tovább a csoportból a rajtnál beragadó ibériai együttest. Nani az Izland elleni első fellépésen a 31. percben volt eredményes, a mérkőzést végigjátszotta, majd az osztrákok ellen 89 perc jutott neki.

A jövőjét illetően számos pletyka látott napvilágot, arról híreztek az Eb alatt, hogy az Inter Milan mellett, korábbi klubja, a Manchester United is csábítja, de a szélső egyelőre nem akar a jövőjét firtatót kérdésekkel foglalkozni, mivel teljes erőbedobással a Magyarország elleni, sorsdöntő mérkőzésre fókuszál.

– Nem aggódom a folytatást illetően, biztos vagyok abban, hogy eljön a mi pillanatunk, egészen pontosan a következő csoportmérkőzésünkön. Többet nem hibázhatunk, nincs más lehetőségünk, a magyarok ellen végre ki kell, hogy jöjjön számunkra a lépés – bizakodott a válogatott színeiben 18 gólnál járó villámgyors szélső.

Olvasói sztorik