EB 2016

Böde és Lang sérülése sem súlyos

Előbbi a hétfői edzésen, utóbbi még Izland ellen kapott rúgást; már a portugálok elleni taktika a téma – Frissítve!

Ma Böde egy rúgás után fájdalomra panaszkodott a csípőjében, míg Lang még a meccsen kapott egy rúgást. Egyikük sérülése sem súlyos – áll az MLSZ hétfő estiTwitter-posztjában.

A magyar válogatott tagjai az Izland elleni, 1-1-re végződő összecsapás másnapján, vasárnap délután szabadságot kaptak, mindenki a családjával tölthette az ebéd és a vacsora közti időt.

Hétfőn reggel sajtótájékoztatóval kezdődött a nap, ezúttal Juhász Roland és Böde Dániel válaszolt az újságírók kérdéseire. A délelőtti edzésen – Fiola Attila kivételével – mindenki részt tudott venni, az osztrákok elleni mérkőzés hajrájában megsérült jobbhátvéd továbbra is rehabilitációs munkát végez.

Két futballista panaszkodott kisebb sérülésre, Lang Ádám az izlandiak ellen kapott egy rúgást, Böde Dániel szintén egy rúgást követően csípőfájdalomra panaszkodott, ezért a délutáni gyakorláson mindketten felmentést kaptak a közös munka alól. A két mai tréning egyébként már a portugál meccs jegyében zajlott, a szerdára tervezett taktikát vették át a játékosok.

A válogatott kedden délelőtt utazik el Nizza érintésével Lyonba, a szerdai mérkőzés helyszínére, ahol délután edzést vezényel Bernd Storck szövetségi kapitány. A portugálok elleni találkozó helyszínén, a Stade de Lyonban ugyanakkor nem edzhet a csapat, az esőzések miatt felázott pálya megóvása érdekében az Olympique Lyon egyik edzőpályáján tartja meg a hivatalos tréninget a kapitány – számolt be a válogatott hivatalos honlapja.

A magyar válogatott szerdán Portugália ellen zárja a csoportkört – ha nem kap ki, biztosan továbbjut. A sérült Fiola Attila biztosan kihagyja azt a meccset.

Olvasói sztorik